Water timer - ovládání závlahy
search
  • Water timer - ovládání závlahy
  • Water timer - ovládání závlahy
  • Water timer - ovládání závlahy

Water timer - ovládání závlahy

Water Timer lze použít s připojením na kohout nebo gravitační nádrž (pracovní tlak od 1 do 7,5 bar). Časovač je vybaven dvěma regulátory, jedním pro délku zavlažování a druhým pro frekvenci zavlažování. Je odolný vůči povětrnostním vlivům, automaticky se vypne při nízké úrovni baterie.


Pro zobrazení ceny se přihlašte ke svému účtu

Přihlásit se

Water Timer lze použít s připojením na kohout nebo gravitační nádrž (pracovní tlak od 1 do 7,5 bar). Časovač je vybaven dvěma regulátory, jedním pro délku zavlažování a druhým pro frekvenci zavlažování. Stačí nastavit časovač a hodiny se postarají o zbytek.

Jak to udělat ?

Je to jednoduché, otočte knoflík RUN TIME na požadovanou dobu zavlažování a poté nastavte druhý knoflík FREQUENCY, což je frekvence zavlažování. PLANT!T Water Timer je ideálním řešením pro všechny typy závlahových systémů, hydroponie, zavlažování zahrad, trávníků atd. Je odolný vůči povětrnostním vlivům, automaticky se vypne při nízké úrovni baterie.


Sada obsahuje všechny potřebné ventily a předfiltr.

Má rozsah provozního tlaku 1 - 7,5 bar a zahrnuje požadované konektorové fitinky.

Frekvenci zavlažování můžete zvolit: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 12, 24, 48, 72 hodin, 1 týden a v době zavlažování 1, 3, 5, 10, 15, 20, 30, 60 90 nebo 120 minut.

LEDMEGROW
52274

Parametry

MOC
498.99 Kč vč. DPH